top of page

Puur Zicht

Het is bijna zover.. Terwijl ik dit schrijf, worden de laatste teksten geredigeerd door mijn lieve zus en ben ik bijna klaar om zichtbaar te worden met mijn coachpraktijk Puur Zicht! Super spannend om straks online te gaan, maar ook heel erg gaaf dat de website de juiste vorm krijgt en toonbaar wordt!

Een eigen coachpraktijk was al sinds 2013 mijn wens, maar het moest nog even wachten. Het ontbrak me toen vooral aan energie en lef. Maar het afgelopen jaar was het dan toch zo ver om concreet aan de slag te gaan met het volgen van een TotalBalance coachopleiding en het opzetten van mijn eigen coachpraktijk!

Ik ben best een tijdje aan het stoeien geweest om een passende naam te bedenken die zou weergeven wat ik met mijn coachpraktijk wil gaan bereiken.

De naam Puur Zicht heeft meerdere betekenissen Puur staat voor jij, zoals jij bedacht en bedoeld bent. Jij bent uniek en waardevol! Vandaar ook de goudkleurig en sprankelende cirkel om 'Puur' heen.

Het woord 'Zicht' staat in goudkleurige letters en staat voor een helder beeld op jouw leven en het uitzicht op een hoopvolle toekomst. Een prachtig perspectief!

De combinatie van deze twee woorden is mijn verlangen voor jou. Dat jij, als Puur en schitterend mens een helder en prachtig Zicht mag hebben op het leven wat je hebt mogen ontvangen.

Wees welkom en kijk rustig rond op mijn nieuwe website en ontdek welke diensten ik aanbied. Misschien iets voor jou? Of misschien kan ik iets betekenen voor een ander in jouw omgeving?

Je bent in ieder geval van harte welkom!


Liefs, Coline


93 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
Puur (3)_edited.png
bottom of page