top of page

Coaching

Als christelijke coach geloof ik dat iedereen als prachtig en uniek schepsel bedacht is. Kijk maar om je heen. Het is toch bijzonder dat er zoveel verschillend talent, en passie te zien is! En wat is het mooi dat wij elkaar, juist door die verschillen, kunnen aanvullen en versterken. 

Misschien hebben er gebeurtenissen in jouw leven plaatsgevonden, waardoor jij niet de ruimte hebt gekregen om jouw talent en passie te kunnen ontdekken, laat staan te ontwikkelen.

 

Weet dat het nooit te laat is om dit alsnog te gaan onderzoeken! 

 

Ieder mens is waardevol en heeft, als een uniek puzzelstuk, een plek gekregen in Gods grote plan.

Het is mijn passie om, samen met jou, op ontdekking te mogen gaan, naar dát wat jou uniek maakt en waar jij van gaat stralen! Zodat jij, als dat unieke puzzelstuk, ontdekt wie jij mag zijn!

Werkwijze

Voel je vrij om eens langs te komen en te bespreken wat coaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

Hiervoor bied ik je een, vrijblijvend en gratis, kennismakingsgesprek aan. We zullen kort bespreken wat jou hier brengt en er is natuurlijk ruimte om jouw vragen te stellen. Dit gesprek kan persoonlijk, telefonisch of via beeldbellen gedaan worden.

Mocht je na dit gesprek verder willen, dan volgt er de intake waarin we je hulpvraag nog beter gaan bepalen en zullen we overleggen hoe we verder gaan.

17893801807979513.jpg

De coachgesprekken vinden plaats in een  lichte, comfortabele praktijkruimte. 

Mocht de afstand te groot zijn bied ik, naast persoonlijke coaching ook e-coaching aan. 

18107618626245270.jpg

Voor wie?

Ik richt mij op vrouwen die worstelen met stressvolle uitdagingen, maar wel graag, op een positieve manier, met zich zelf aan de slag wil gaan. Ook wanneer het je ontbreekt aan motivatie, wil ik je graag van harte uitnodigen om eens langs te komen en te ontdekken wat jou wél kan motiveren en activeren om zo weer verder te komen. 

Of je nu overtuigd christen bent of juist twijfelend,

jij bént uniek en van harte welkom in mijn coachpraktijk!

 

Door mijn ervaring als jeugdwerker heb ik ontdekt, dat ik het ook heel leuk vindt om met jongeren te sparren over hun toekomst en hen uit te dagen om echt na te denken over wat hen van binnenuit motiveert. Ik wil hen dan ook van harte uitnodigen om eens langs te komen. 

Aanbod

Aanbod

Christelijke coach

Persoonlijke coaching

Loopbaancoaching

Puur (3)_edited.png
bottom of page