top of page

Iets voor jou?

Loopbaancoaching
Coline-4.jpg
20230905_111707_edited.jpg
Persoonlijke coaching

Persoonlijke coachtraject

Puur Zicht werkt vanuit een christelijke visie. Er is ruimte en aandacht voor jouw geloofsvragen en/of worstelingen. Wanneer je deze bespreekt en 'in het licht brengt', kunnen we er samen vanuit bijbels perspectief naar kijken. Vanuit genade. Dit kan zo bevrijdend zijn. Zeker in een wereld waarin van alles 'moet'.

Mocht je hier meer over willen weten? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wanneer je na de kennismaking besluit om een persoonlijke coachtraject te starten, ontvang je een eigen werkboek waarin je, naast de gesprekken, aan de slag gaat om jouw leven overzichtelijk in kaart te gaan brengen. 

We doorlopen, tijdens dit traject drie fases, namelijk:

Wie was ik- Wie ben ik - Wie word ik

In het stukje verleden gaan we, op een creatieve manier, ontdekken wat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. 

Aan de hand van verschillende testen, waaronder een energieanalyse en een verkorte DISC test, zul je meer inzicht krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om te leven vanuit rust en balans.

Aan de hand van vijf leidende thema's, waaronder

geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben,

formuleren we jouw persoonlijke doelen, zodat je concreet aan de slag gaat en kunt gaan bloeien!

Als christelijke coach bied ik graag de ruimte aan om samen met of voor jou te bidden. Dit gaat altijd in overleg en alleen als jij hiervoor openstaat. 

Loopbaancoaching

Twijfel jij of je wel op de goede werkplek zit? Ervaar jij keuzestress in het maken van een studiekeuze, omdat je niet goed weet wat nu echt bij jou past? Of wil je voor jezelf nu wel eens duidelijk in kaart hebben welke talenten jij hebt ontvangen? En, bijna nog interessanter, welke er misschien nog verborgen zijn?

Dan nodig ik je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we kort bespreken met welke vragen jij rondloopt.

Een loopbaancoachtraject is standaard inbegrepen bij het persoonlijk coachtraject, maar kan ook als los onderdeel worden aangeboden. Tijdens de kennismaking kan ik je hier meer advies in geven. De ervaring leert dat de meeste mensen kiezen voor een compleet persoonlijk coachtraject om zo ook dieper en breder naar de hulpvraag te kijken. 

Aan de hand van de persoonlijkheidstest, waarin de verkorte DISC test is verwerkt, zullen we op een doelgerichte manier aan de slag gaan om jouw talenten en motiverende omgevingsfactoren overzichtelijk in kaart te brengen, zodat jij snel en makkelijk weet welke studie en/of functie er bij jouw past. En misschien is een kleine aanpassing, op je huidige werkplek, dé oplossing, zodat jij weer met plezier je werk kunt uitvoeren. Ik denk graag met je mee.

Daarnaast onderzoeken we wat jij in een loopbaan zoekt. Wat zijn jouw loopbaanankers, je motieven, je (kern)waarden, kortom; Wat drijft je? 

20230913_083828.jpg
APK

APK

Mocht je in het verleden al een coachtraject hebben gevolgd bij Puur Zicht, maar zou je graag nog eens terugkomen, dan ben je altijd welkom voor een Algemeen Periodieke (bij)Kletssessie. Tijdens zo'n 'terugkomsessie' bespreken we hoe het nu met je gaat. Hoe is de balans in het Huis van je Leven? Worstel je misschien met terugkerende patronen, heb je te maken met veranderingen of stressvolle gebeurtenissen? Weet dat je welkom bent! Ik kijk graag met je mee. 

Doordat je hier in het verleden een coachtraject hebt doorlopen, pakken we de draad sneller op. Vaak is een éénmalig APK sessie genoeg om weer verder te gaan. 

Mocht je behoefte hebben aan een APK, neem dan contact met mij op. Dit kan per mail of via het contactformulier

Puur (3)_edited.png
bottom of page