top of page

Iets voor jou?

Persoonlijke coaching
Loopbaancoaching
Coline-14.JPG
18078729220261163.jpg

Persoonlijke coaching

Puur Zicht werkt vanuit een christelijke visie. Er is ruimte en aandacht voor jouw geloofsvragen en/of worstelingen. Wanneer je deze bespreekt en 'in het licht brengt', kunnen we er samen vanuit bijbels perspectief naar kijken. Vanuit genade. Dit kan zo bevrijdend zijn. Zeker in een wereld waarin van alles 'moet'.

Mocht je hier meer over willen weten? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wanneer je na de kennismaking besluit om een persoonlijke coachtraject te starten, ontvang je een eigen werkboek waarin je, naast de gesprekken, aan de slag gaat om jouw leven overzichtelijk in kaart te gaan brengen. 

We doorlopen, tijdens dit traject drie fases, namelijk:

Wie was ik- Wie ben ik - Wie word ik

In het stukje verleden gaan we, op een creatieve manier, ontdekken wat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. 

Aan de hand van verschillende testen, waaronder een energieanalyse en een verkorte DISC test, zul je meer inzicht krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om te leven vanuit rust en balans.

Aan de hand van vijf leidende thema's, waaronder

geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben,

formuleren we jouw persoonlijke doelen, zodat je concreet aan de slag gaat en kunt gaan bloeien!

Als christelijke coach bied ik graag de ruimte aan om samen met of voor jou te bidden. Dit gaat altijd in overleg en alleen als jij hiervoor openstaat. 

Loopbaancoaching

Twijfel jij of je wel op de goede werkplek zit? Ervaar jij keuzestress in het maken van een studiekeuze, omdat je niet goed weet wat nu echt bij jou past? Of wil je voor jezelf nu wel eens duidelijk in kaart hebben welke talenten jij hebt ontvangen? En, bijna nog interessanter, welke er misschien nog verborgen zijn?

Dan nodig ik je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we kort bespreken met welke vragen jij worstelt. 

Aan de hand van de persoonlijkheidstest, waarin de verkorte DISC test is verwerkt, zullen we op een doelgerichte manier aan de slag gaan om jouw talenten en motiverende omgevingsfactoren overzichtelijk in kaart te brengen, zodat jij snel en makkelijk weet welke studie en/of functie er bij jouw past. En misschien is een kleine aanpassing, op je huidige werkplek, dé oplossing, zodat jij weer met plezier je werk kunt uitvoeren. Ik denk graag met je mee.

Opruimcoaching
18097028476243916.jpg
Spiegel- en kamerplanten
Supervisie

Opruimcoaching

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je het idee dat je iedere minuut van de dag wordt geleefd en weinig tot geen moment de tijd hebt om echt te genieten? Met de 'praatplaat' van Huis van je Leven© krijgen we op een snelle en efficiënte manier zicht op die gebieden en ruimtes waar jij wel wat planning en opruimtips kunt gebruiken, zodat jij concrete en praktische handvatten hebt om weer grip te krijgen op je dagelijkse leven. 

 

Het zal je meer rust en (letterlijk) ruimte geven om weer echt te kunnen genieten!

Supervisie

Ben je een christelijke coach en heb je zelf ook weer eens behoefte aan een moment van zelfreflectie

Dan nodig ik je van harte uit om eens op de 'andere stoel' te gaan zitten.

Tijdens dit supervisie moment begeleid ik je in het (her)ontdekken van goed reflecteren. Hierdoor kun je jezelf verder ontwikkelen als coach en ontdek je wellicht nieuwe inzichten die waardevol zijn voor jou als persoon. 

Heb je vragen of wil je gewoon eens vrijblijvend telefonisch kennismaken?

Neem dan contact met mij op.

Puur (3)_edited.png
bottom of page