Iets voor jou?

 
 

Persoonlijke coaching

Als gecertificeerd TotalBalance coach werk ik met de sterke en complete TotalBalance methodiek. Deze methodiek, ontwikkeld door Carianne Ros, richt zich op het totale mensbeeld; lichaam, geest én ziel.

Je krijgt, voor dit persoonlijke coachtraject, een eigen werkboek waarin je, naast de gesprekken, aan de slag gaat om jouw leven overzichtelijk in kaart te gaan brengen. 

We doorlopen, tijdens dit traject drie fases, namelijk:

Wie was ik- Wie ben ik - Wie word ik

In het stukje verleden gaan we, op een creatieve manier, ontdekken wat jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. 

Ook zal je, door het maken van de bijbehorende energieanalyse, de liefdestalentest en een verkorte DISC test, nog meer inzicht krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om te leven vanuit rust en balans.

Aan de hand van vijf leidende thema's, waaronder

geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben,

formuleren we jouw persoonlijke doelen, zodat je concreet aan de slag gaat en kunt gaan bloeien!

Ben je nieuwsgierig geworden? Download dan de:

Loopbaancoaching

Twijfel jij of je wel op de goede werkplek zit? Ervaar jij keuzestress in het maken van een studiekeuze, omdat je niet goed weet wat nu echt bij jou past? Of wil je voor jezelf nu wel eens duidelijk in kaart hebben welke talenten jij hebt ontvangen? En, bijna nog interessanter, welke er misschien nog verborgen zijn?

Dan nodig ik je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we kort bespreken met welke vragen jij worstelt. 

Aan de hand van de persoonlijkheidstest, waarin de verkorte DISC test is verwerkt, zullen we op een doelgerichte manier aan de slag gaan om jouw talenten en motiverende omgevingsfactoren overzichtelijk in kaart te brengen, zodat jij snel en makkelijk weet welke studie en/of functie er bij jouw past. En misschien is een kleine aanpassing, op je huidige werkplek, dé oplossing, zodat jij weer met plezier je werk kunt uitvoeren. Ik denk graag met je mee.

Met deze test kun jij zelf aan de slag gaan en ontdekken op welke gebieden jij misschien wel wat meer rust en balans zou willen krijgen.

Bekijk ook de mini training en ervaar alvast iets van de methode.

 
18097028476243916.jpg
 

Opruimcoaching

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je het idee dat je iedere minuut van de dag wordt geleefd en weinig tot geen moment de tijd hebt om echt te genieten? Met de 'praatplaat' van Huis van je Leven© krijgen we op een snelle en efficiënte manier zicht op die gebieden en ruimtes waar jij wel wat planning en opruimtips kunt gebruiken, zodat jij concrete en praktische handvatten hebt om weer grip te krijgen op je dagelijkse leven. 

 

Het zal je meer rust en (letterlijk) ruimte geven om weer echt te kunnen genieten!

TotalBalance Coach opleiding

Ga jij (binnenkort) starten met de TotalBalance Basis opleiding?

Dan is het, naast deze inspirerende training, goed en waardevol om te ervaren hoe het is om zelf gecoacht te worden. 

De coaching, als onderdeel van deze opleiding, bestaat uit minimaal 6 sessies. Tijdens deze sessies zullen we met name ingaan op het eerste deel van het werkboek 'verleden'. Mocht je daarnaast ook andere onderdelen uit de TotalBalance methode willen behandelen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

 

Je bent hiervoor van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit mag ook via beeldbellen.

Meer informatie over de training om TotalBalance coach te worden: TotalBalance Basis Coach Training