top of page

Tarieven

Puur Zicht hanteert inkomensafhankelijk tarieven. Een sessie duurt tussen de 60 a 75 minuten.

Tarieventabel 2024.png

* Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Mocht je daarna van start gaan met het coachtraject dan volgt er een intakegesprek. Deze wordt gerekend als eerste coachsessie met het afgesproken tarief. 

 

Bij dit eerste gesprek spreken we het tarief af. Ik vind dat iedereen in de gelegenheid moet zijn om gebruik te maken van coaching. Daarom is er ruimte om aan te geven wat voor jou haalbaar is. 

Een coachingstraject bij Puur Zicht is een waardevolle investering in jezelf waar je nog lang van kunt profiteren.

Daarnaast gaat een klein deel van de opbrengst naar Stichting Compassion

Vergoeding

  • Via de ziektekosten

Coaching valt helaas niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor niet vergoed.

  • Via de werkgever                                                                                       

Coaching is persoonlijk en daardoor vaak effectiever dan een algemene cursus. Vraag eens naar de mogelijkheden bij je werkgever. Vakbonden en werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. Grote kans dat in jouw CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen. Dit bedrag is ieder jaar voor jou of je team gereserveerd door je werkgever, en kan na overleg met je werkgever vrij besteed worden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Je kunt je CAO online vinden of bij je HR manager opvragen​. Ik kan hierin meedenken en een brief opstellen voor jouw werkgever waarin ik het coachtraject toelicht. 

  • Pastorale hulp

Er kan binnen jouw kerk of gemeente budget zijn voor pastorale hulp of begeleiding.

  • Ben je Ondernemer/ ZZP’er

 Als ondernemer of geregistreerd ZZP’er zijn de kosten voor coaching in de meeste gevallen aftrekbaar als zakelijke uitgaven/ondernemerskosten mits het gericht is om je verder te professionaliseren. 

Puur (3)_edited.png
bottom of page