Tarieven

Puur Zicht hanteert inkomensafhankelijk tarieven. Een sessie duurt tussen de 60 a 75 minuten.

* Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Mocht je daarna van start gaan met het coachtraject dan volgt er een intakegesprek. Deze wordt gerekend als eerste coachsessie met het afgesproken tarief. 

 

Bij dit eerste gesprek spreken we het tarief af. Ik vind dat iedereen in de gelegenheid moet zijn om gebruik te maken van coaching. Daarom is er ruimte om aan te geven wat voor jou haalbaar is. 

Een coachingstraject bij Puur Zicht is een waardevolle investering in jezelf waar je nog lang van kunt profiteren.

Daarnaast gaat een klein deel van de opbrengst naar Stichting Compassion

Tarieventabel april 2022.png

Vergoeding

  • Via de werkgever, check jouw CAO                                                                                                 

Coaching is persoonlijk en daardoor vaak effectiever dan een algemene cursus. Vraag eens naar de mogelijkheden bij je werkgever. Vakbonden en werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. Grote kans dat in jouw CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen. Dit bedrag is ieder jaar voor jou of je team gereserveerd door je werkgever, en kan na overleg met je werkgever vrij besteed worden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Je kunt je CAO online vinden of bij je HR manager opvragen​. Ik kan hierin meedenken en een brief opstellen voor jouw werkgever waarin ik het coachtraject toelicht. 

  • Via de belasting (Let op: Vanaf 1 januari 2022 zijn studiekosten niet meer aftrekbaar.)

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching (t/m 2021) zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

  • Via de ziektekosten

Coaching valt helaas niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor niet vergoed.

Transparent_png_edited.png