Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Voel je vrij, om eens langs te komen en te bespreken wat coaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

Hiervoor bied ik je een, vrijblijvend en gratis, kennismakingsgesprek aan. We zullen kort bespreken wat jou hier brengt en er is natuurlijk ruimte om jouw vragen te stellen. Dit gesprek kan persoonlijk, telefonisch of via beeldbellen gedaan worden.

Mocht je na dit gesprek verder willen, dan volgt er de intake waarin we je hulpvraag nog beter gaan bepalen en zullen we overleggen hoe we verder gaan.

 

De Coachgesprekken vinden plaats in mijn   lichte, comfortabele praktijkruimte. 

*I.v.m. het Corona virus bied ik, naast persoonlijke coaching (op gepaste afstand), nu ook e-coaching aan. 

Voor wie?

Ik richt mij, met name, op iedereen die worstelt met stressvolle uitdagingen, maar wel graag, op een positieve manier, met zich zelf aan de slag wil gaan. Ook wanneer het je ontbreekt aan motivatie, wil ik je graag van harte uitnodigen om eens langs te komen en te ontdekken wat jou wél kan motiveren en activeren om zo weer verder te komen. 

Of je nu overtuigd christen bent of juist twijfelend,

jij bént uniek en van harte welkom in mijn coachpraktijk!

 

Door mijn ervaring als jeugdwerker, heb ik ontdekt, dat ik het ook heel leuk vindt, om met jongeren, te sparren over hun toekomst en hen uit te dagen om echt na te denken over wat hen van binnenuit motiveert. Ik wil hen ook van harte uitnodigen om eens langs te komen.